عکس رهبر جدید

پلوگوشت قلقلی

 ۱۴۰۱/۰۷/۰۱
  فایلهای مرتبط
پلوگوشت قلقلی

آیا میدانستید که در جهان بیش از 120  نوع غذای متفاوت با گوشت قلقلی پخته میشود؟ تعدادی از آنها مختص ایران عزیزمان است! چندتا از معروفترینهای آنها عبارتاند از: زیرهپلو با گوشت قلقلی کرمان، ، قنبرپلوی شیرازی با گوشتقلقلی، شویدپلو با گوشتقلقلی، زرشکپلو با گوشت قلقلی، عدسپلو با گوشت قلقلی، کشمش و گوجهپلو وگوشت قلقلی استانبولی.

 

مواد لازم

برای سه نفر بزرگسال:

- گوشت چرخکرده: 200 گرم

- برنج: سه پیمانه

- گوجه فرنگی: سه عدد

- کمی روغن پخت و پز

- نمک، فلفل و زردچوبه

- پیاز

 

طرز تهیه

- مقداری پیاز را  رنده میکنیم. آب آن را میگیریم و برای برنج نگه میداریم.

- پیاز رندهشده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با گوشت چرخکرده خوب ورز میدهیم.

- آن را به صورت توپهایکوچک درمیآوریم و در یخچال میگذاریم تا استراحت کند.

- سه عدد گوجهفرنگی و چند پیاز کوچک را کبابی میکنیم. 

- سه پیمانه برنج را در آب پیاز رندهشده چهار پیمانه آب و کمی روغن و نمک دم میکنیم. 

- وقتی آب برنج جوش آمد، گوشتهای قلقلی را لابهلای برنجها بهصورت یکنواخت میریزیم و به آرامی با قاشق هم میزنیم تا آب برنج تبخیر شود. 

- در ظرف را میگذاریم و صبر میکنیم تا خوب بپزد.

- پلوگوشت قلقلی آماده است.

- آن را با گوجه و پیاز کبابی سرو کنید. 

 

نوش جان

 

 


 

پیش غذای لیوانی  

معصومه شیخان

 

مواد لازم 

- شیر، دو لیوان 

- پودر ژلاتین، دو قاشق غذاخوری

- آرد یک قاشقغذاخوری 

- وانیل، نصف قاشق چایخوری

- پودر کاکائو، یک قاشق غذاخوری 

- پودر نارگیل، به میزان لازم

- چند لیوان یکبار مصرف کاغذی

- شکر، یک لیوان

 

طرز تهیه

- پودر ژلاتین را با نصف استکان آب در ظرفی حل میکنیم تا باز شود.

- آن را روی حرارت غیرمستقیم (مانند قراردادن ظرف روی کتری درحال جوش) قرار میدهیم تا شفاف شود.

- شیر، آرد، شکر، وانیل و پودر کاکائو را داخل ظرفی دیگر با هم مخلوط میکنیم تا یکدست و صاف شود. آن را روی شعله حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم. 

- ژلاتین شفافشده (بنماری شده) را به مواد اضافه می‌‌کنیم و خوب هم میزنیم. 

- وقتی مواد به غلظت رسید و جوش آمد، آن را داخل چند لیوان یکبار مصرف کاغذی میریزیم و به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملاً سفت شود. 

- با بریدن لیوان کاغذی، با احتیاط دسر را از لیوان خارج میکنیم. 

- دسر را برشهای دلخواه میزنیم و در پودر نارگیل میغلتانیم. 

- دسر لیوانی آماده است. 

- با حذف پودر کاکائو از دستور بالا، رنگ دیگری از این دسر را خواهید داشت.

- این دسر را میتوانید در یخچال به مدت سه روز نگهداری کنید.

۱۰۴
کلیدواژه: رشد نوجوان، دست پخت، پلوگوشت قلقلی، پیش غذای لیوانی، معصومه شیخان
نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید