عکس رهبر جدید
۰
سبد خرید شما خالی است.

آشپزیم، اشکنه کشک می‌پزیم

  فایلهای مرتبط
آشپزیم، اشکنه کشک می‌پزیم

بیایید با هم سفر کنیم. سفری به آشپزخانههای خوشآبورنگ شهرهای کشورمان. در این سفر با غذاهای متنوّع در گوشهگوشهی کشورمان آشنا میشویم. اوّلین سفرمان به شهر زیبای طبس است. بوی «اشکنهی کشک» در مشاممان میپیچد؛ غذای لذیذی که به آن «قروتی» هم میگویند. قروتی از غذاهای سنّتی و قدیمی این شهر است. در درستکردن این غذای خوشمزّه از کشک استفاده میشـود. کشک ارزش غذایی بالایی دارد و از پوکی استخوان جلوگیری میکند. این مادّه مقدار زیادی هم کلسیم، چربی مفید برای بدن، پروتئین و نیاسین (ویتامین ب3) دارد.

دست به کار شویم تا با هم این غذای ساده امّا خوشمزّه را درست کنیم.

 

چه چیزهایی لازم داریم؟

- کشک مایع؛ یک لیوان

- پیاز متوسط ؛ یک عدد

- روغن مایع

- ادویه؛ شامل فلفل، زردچوبه و نمک (اگر کشکی که استفاده می‌‌کنید شور است، نمک کمتری در غذا بریزید.)            

- گردوی خرد شده

- نعنای خشک

 

چطور درست کنیم؟

- اوّل پیاز را نگینی خرد میکنیم.

- پیازهای خردشده را با روغن سرخ میکنیم تا طلایی شوند.

- فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم.

- گردوی خردشده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شود.

- نعنای خشک را اضافه میکنیم.

- بعد از اینکه همهی مواد خوب تفت داده شدند، کشک را که با مقداری آب رقیق کردهایم، به مواد اضافه میکنیم.

- مواد را با هم مخلوط میکنیم و درِ قابلمه را میگذاریم.

10 دقیقه بعد اشکنهی کشک حاضر است.

۳۴۴
کلیدواژه (keyword): رشد دانش‌آموز، آشپزی،اشکنه،
نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید