خرما میوهای بسیار قوی است و ویتامینهای زیادی دارد.
در ایران بیش از صد نوع خرما کشت میشود.
از خرما در تولید محصولاتی چون شیرهی خرما و سرکهی خرما استفاده میشود.
این میوهی شیرین و پرخاصیت، هزاران سال است به عنوان غذا مصرف میشود و از آن بارها در قرآن مجید یاد شده است (سورهی نحل، مریم و...).
خرما غذای انرژیزا است و مصرف آن همراه با شیر، گردو و بادام برای انجام فعّالیتهای بدنی و ذهنی روزهداری و رفع خستگی مفید است.
خرما سینه را نرم میکند و ضدسرفه است. همچنین برای تقویت ذهن، بینایی و شنوایی مفید است.
امّا یادمان باشد مصرف هر چیز به اندازه خوب است. زیادهروی در خوردن خرما باعث چاقی، پوسیدگی دندان، سردرد، جوش، آفت دهان و گلودرد میشود.