عکس رهبر جدید

رولت گوشت و قارچ / رولت خامه‌ای

  فایلهای مرتبط
رولت گوشت و قارچ / رولت خامه‌ای

طرز تهیه رولت: 

- پیاز را خرد کنید و در تابه با روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخکرده را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و خوب تفت دهید

- حالا سیر رندهشده و قارچهای خردشده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید در حین تفتدادن آب قارچها کشیده شود.

- سپس سُس سفید را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. کمی بعد در تابه را بگذارید تا مواد کمی جا بیفتند. بعد اجاق را خاموش کنید.

 

مواد داخل رولت:

- گوشت چرخکرده، یکدوم پیمانه

- پیاز، یک عدد متوسط

- سیر، یک حبه

- قارچ خردشده، یک پیمانه

- سُس سفید، یک پیمانه

- نمک و فلفل، به مقدار لازم

- روغن، به مقدار لازم

 

موادکِرِپ*

- آرد، یک پیمانه

- تخممرغ، دو عدد

- شیر،  یک و یکسوم پیمانه

- کره، دو قاشق سوپخوری (به دمای محیط رسیده باشد.)

- نمک، یک دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کرپ: 

- ابتدا همه مواد را با هم مخلوط کنید.  کف تابه تفلون را چرب کنید و یک لایه نازک از مواد را داخل تابه بریزید (بین یک تا دو ملاقه).

- یک طرف نان (کرِپ) که خودش را گرفت و به اصطلاح سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم آماده شود.  بعد از آماده شدن کرِپ، مواد گوشت و قارچ را داخل آن بریزد و رول کنید. سپس برش دهید تا کاملاً به شکل رولت شود.

 

* نوعی نانی که از ترکیب تخممرغ، شیر و آرد به دست میآید.

 

 


 

رولت خامه ای / زهرا اسلامی

 

مواد لازم     

- آرد، 50 گرم 

- تخممرغ، دو عدد 

- شکر، 50 گرم

- بکینگ پودر، نصف قاشق چایخوری  

- وانیل، یکچهارم قاشق چایخوری

- خامه قنادی، 200 گرم

 

طرزتهیه    

- ابتدا آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید.

- تخممرغ، وانیل و شکر را آنقدر هم بزنید که مخلوطشان پوک و سفید و حجم آن دو برابر شود. 

- حالا مخلوط آرد و بکینگپودر را به مواد اضافه کنید و آرام هم بزنید. 

- کف یک تابه دوطرفه (یا تابه دردار) را کمی چرب کنید و تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. مواد رولت را داخل تابه بریزید و صاف کنید. شعله اجاق باید کم رو به متوسط باشد. بعد از 10 دقیقه تابه را برگردانید و 5 دقیقه اجازه دهید تا طرف دیگر نان آماده شود. 

- اکنون نان آماده شده را داخل حوله یا پارچه تمیز آشپزخانه بگذارید و به آرامی رول کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

- خامه را خوب هم بزنید تا پفکی و آماده شود. 

- حالا نان را باز کنید و یک طرف آن را کاملاً خامه بمالید. بعد دوباره آن را آرام رول کنید و روی رولت را هم خامه بمالید. 

- روی رولت را تزئین کنید و آن را داخل یخچال بگذارید تا شکل بگیرد. بعد از دو ساعت رولت شما آماده خوردن است.

۳۸۳
کلیدواژه (keyword): رشد نوجوان، دست‌پخت
نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید