عکس رهبر جدید

سیب پلو

  فایلهای مرتبط
سیب پلو

مواد لازم:
• برنج، 3 پیمانه
شبت (شوید)، حدود 100 گرم
سیب‌زمینی، 2 تا 3 عدد
روغن، به مقدار لازم
نمک، به مقدار لازم
پیاز سرخ شده و کشمش، به مقدار لازم برای تزیین


طرز تهیه:
ابتدا برنج را بشویید، به آن نمک بزنید و به مدت 2 تا 3 ساعت خیس بگذارید.

می‌توانید از شوید خشک استفاده کنید. اگر تازه بود بشویید و خرد کنید.

سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.

در قابلمه‌ای آب بگذارید تا بجوشد. برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید. بعد از اینکه چند جوش خورد، سیب‌زمینی‌ها و در نهایت شوید را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش آبکش کنید.

(اگر از شوید خشک استفاده می‌کنید، آن را داخل آب جوش نریزید و پس از آبکش کردن، لابه‌لای برنج بریزید.)

کف قابلمه کمی روغن بریزید و برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و دم بگذارید. می‌توانید از سیب‌زمینی ورق‌شده،  نان و یا هر چیزی که دوست دارید به عنوان ته‌دیگ استفاده کنید.

نیم ساعت بعد برنج دم کشیده شما آماده است. می‌توانید با پیاز داغ و کشمش تفت داده شده آن را تزئین کنید و میل بفرمایید.



نان کلانه، کرمانشاه

مواد لازم:
پیچک یا پیازچه، یک دسته
تخم‌مرغ، یک عدد
ماست، یک پیمانه
آرد، دو پیمانه
شکر، دو قاشق غذاخوری
روغن مایع یا روغن حیوانی، سه قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر، دو قاشق چای‌خوری
نمک و زردچوبه، هر کدام نصف قاشق چای‌خوری



طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ تخم‌مرغ، شکر، نمک، و زردچوبه و ماست را هم بزنید.

مخلوط بیکینگ پودر و آرد را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیری یکدست داشته باشید.

خمیر به دست آمده را یک تا دو ساعت داخل نایلون بگذارید تا حجم آن زیاد شود.

خمیر را به 9-8 قسمت تقسیم کنید. روی میز کار را کمی آرد بپاشید و با کمک وردنه خمیر را نازک باز کنید.

حالا یک طرف خمیر پیازچه خرد شده بریزید و طرف دیگر خمیر را روی آن برگردانید و کناره‌های خمیر را با انگشت به هم بچسبانید.

تابه‌ای را آماده کنید و بگذارید روی حرارت تا داغ شود. حرارت باید متوسط باشد، چون نان زود می‌سوزد.  اگر هم کم باشد، نان خشک و سفت می‌شود. پس دقت کنید. (در کرمانشاه نون کلانه را روی ساج می‌پزند.)

خمیر را داخل تابه بگذارید تا  بپزد. وقتی یک طرف خمیر پخت و خال‌های قهوه‌ای روی نان‌ها افتاد، طرف دیگر خمیر را برگردانید تا بپزد.

بعد از پخت، نان‌ها را در ظرف بگذارید و روی آن‌ها را روغن بمالید.



نوش جان

 


نان کلانه

۱۳۴۵
کلیدواژه (keyword): رشد نوجوان، دست‌ پخت،آشپزی، سیب پلو
نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید