اولین همایش ملی یادگیری سیار از نظر تا عمل به همت هسته پژوهشی یادگیری سیار و با همکاری گروه تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی و سازمان پزوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در سال جاری برگزار خواهد شد.
اولین جلسه کمیته علمی همایش یادگیری سیار با حضور قریب به اتفاق اعضای این کمیته در روز سه شنبه مورخ 15 مهرماه 1399 به صورت مجازی برگزار شد.
دکتر احمد برجعلی، رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی در این جلسه ضمن تاکید بر ضرورت برگزاری همایش یادگیری سیار در این برهه از زمان و شیوع بیماری کرونا گفت: «ایجاد پنل و نشستهای تخصصی برای متخصصان و مسئولان کشور در زمینه یادگیری سیار و برگزاری پیش همایش از جنبههای مهمی است که باید مدنظر قرار گیرد.»
او ادامه داد: «حضور و مشارکت حداکثری استادان در همایش جهت ارسال مقاله و اشتراک تجارب علمی آنها در زمینه همایش و ترغیب دانشجویان تحصیلات تکمیلی به این موضوع در غنای همایش بسیار مؤثر است.»
در ادامه این جلسه، دکتر نیلی، دبیر علمی همایش بر ایجاد هسته پژوهشی یادگیری سیار و ابعاد فعالیتهای مختلف آن تأکید کرد. وی ضمن تشکر از حامیان همایش خصوصاً وزارت آموزش و پرورش به ضرورتها، اهداف و محورهای همایش اشاره و اظهار داشت: «در شرایط سخت کنونی استفاده از تکنولوژیهای نوظهور میتواند تا حد قابل توجهی نقص عدم حضور یادگیرندگان را مرتفع نموده و امید است نتایج همایش بتواند دست آوردهای مثبتی برای سیاستگذاران آموزشی در خصوص یادگیری سیار به ارمغان آورد.» وی از اعضای کمیته در خواست کرد با توجه به حساسیت موضوع در ارسال مقاله و سپس در داوری مقالات کمک نمایند.
دکتر محمدی، مدیر فناوری آموزشی و انتشارات سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در مورد حمایت و همکاری سازمان متبوع در سخنانی گفت: «با توجه به شرایط کنونی وزارت آموزش و پرورش، ضرورت ایجاد چنین همایشی اثرگذار خواهد بود. این اقدام کمک بزرگی به جمعیت آموزش و پرورش می کند.» وی همچنین در زمینه اطلاعرسانی در پورتال سازمان و چاپ خبر و پوستر در مجلات رشد نیز اعلام آمادگی کرد.
دکتر قادری، عضو هیأت علمی و عضو هیأت رئیسه انجمن مطالعات برنامه درسی ایران برای حمایت انجمن مذکور اعلام آمادگی نمود.
دکتر فاضلی، رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان ضمن اعلام همکاری انجمن با این همایش، حمایت خود را از برگزاری این همایش اعلام کرد. وی با پوشش آموزشی بسیار گسترده جمعیت دانشجویی در این مرکز اظهار کرد که برگزاری این همایش بتواند در روند آموزش مرکز اثر گذار باشد.
دکتر واحدی، عضو هیأت علمی گروه تکنولوژی آموزشی و سردبیر مجله رشد تکنولوژی با اشاره به حضور گسترده و فعالانه اعضا به مطالبه جدی سازمانها برای حمایت از همایش اشاره و از دبیر علمی همایش خواست تا برگزاری همایش برای امکان مشارکت بیشتر سازمانها و صاحبنظران به تعویق افتد.
در ادامه این جلسه، دکتر زارعی، عضو هیأت علمی گروه تکنولوژی آموزشی به نکاتی در زمینه ارائه مقالات و نشستهای تخصصی بین المللی و تجارب زیسته آموزش و یادگیری معلمان و مربیان و استفاده از اساتید ایرانی در خارج از کشور تأکید کرد.
در ادامه این جلسه، دیگر اعضا نیز به نکاتی در جهت بهبود و بهینه شدن همایش اشاره کردند و در پایان دکتر نیلی به جمعبندی و توضیح درباره مسائل مطر ح شده پرداخت. وی با توجه به درخواست قریب به اتفاق اعضا در خصوص تعویق زمان برگزاری همایش به منظور جمع آوری مقالات بیشتر، اظهار داشت: «پس از کسب مجوز از معاونت محترم پژوهشی دانشگاه اقدام لازم بعمل میآید.»
اولین همایش ملی یادگیری سیار از نظر تا عمل به همت هسته پژوهشی یادگیری سیار و با همکاری گروه تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی و سازمان پزوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در سال جاری برگزار خواهد شد.