عکس رهبر جدید
۰
سبد خرید شما خالی است.

عهدِ نو

  فایلهای مرتبط
عهدِ نو

از ضیافت الهی و نعمت طبیعت شکوهمند بهاری، بار دیگر سرزمین دل‌های پاک کودکان معصوم و پاک‌سرشت و سرشار از انرژی و امید به آینده کشور را به تماشا نشسته‌ایم. همه این نعمت‌ها را پاس می‌داریم و قدردان لطف خداوند متعال هستیم. در حفظ آنچه در ضیافت الهی و عظمت پروردگار در بخشیدن جان تازه به طبیعت کسب کرده‌ایم، غافل نشویم و مقدمات بهره‌مندی از آن را فراهم کنیم تا این داشته بزرگ حفظ و در زندگی شخصی و کاری‌مان جاری و ساری شود.

بعضی‌اوقات که به گذشته‌هایم می‌اندیشم، بر فرصت‌هایی که در چنین روزهایی نصیبم شد و نتوانستم خودم را بهبود ببخشم و از ثمره آن بهره‌مند شوم، افسوس می‌خورم. البته همین اعتراف به افسوس‌ها خود غنیمتی است که نکرده‌ها را جبران کنم. وقتی به راه‌ها و گام‌های جبران می‌اندیشم، خودسازی و مراقبه از خویش در جلوی چشمان و درون ذهن و دلم مجسم و متصور می‌شود و عواملی همچون غرور، غیبت و قضاوت‌های عجولانه و زبان‌تلخی را به یاد می‌آورم که چگونه دست‌به‌دست هم داده و همچون پاک‌کنی ضخیم، همه تاروپودی را که تنیده‌ام، محو می‌کنند. همه ما کم ‌و زیاد از فرصت‌هایی معنوی که برایمان حاصل می‌شوند محصول می‌اندوزیم و با وجود ازدست‌رفتن بخشی از آن‌ها، باقی‌مانده‌ها همچون سوخت و انرژی روشنمان می‌دارد و محرکی می‌شود تا از زندگی با خود و دیگران لذت ببریم، یار همدیگر باشیم و بار از دوش هم برداریم. مهربانی پیشه کنیم و لبخند ببخشیم.

همین که توفیق یافتیم مدرسه را به‌مثابه میعادگاه و کانون تربیت و یادگیری مدیریت و رهبری کنیم و بهترین زمان عمرمان را صرف تربیت نونهالان عزیز این مرز و بوم کنیم، حکایت از توفیقی است که از حسن ارتباط با خدا، خود، دیگران و خلقت نصیبمان شده است. بی‌شک خداوند مهربان همه بندگانش را دوست دارد و ما به‌عنوان پیشرانان تعلیم و تربیت فرزندان جامعه، از عنایت او بی‌نصیب نخواهیم بود. سال جدید فرصتی است تا با خود و خدای خود عهد ببندیم که ما را در سپهر لطف و توجه خویش جای دهد و راه رفتن به سویش را همچنان هموار نگاه دارد. البته مقدماتی دارد که بیش از زبان باید در رفتارهایمان بروز کند. آنانی که با ما کار می‌کنند و در زندگی شخصی و مدرسه‌ای با ما سر و کار دارند، بیش از گفتار، چشم به رفتارهایمان دوخته‌اند. حفظ ظاهر از حیث پوشش، نوع نگاه و طریقه صحبت و روی گشاده تا عمل به قول‌ها و قدم در گشایش گره‌ها و رفع نیازهای دیگران تا سرحد ممکن، از ویژگی‌هایی هستند که برخورداری از آن‌ها می‌تواند آنچه را برای کسب آن تلاش کرده‌ایم هم حفظ و هم افزون کند و هم استمرار بخشد.

برای خودم و همه شما بهترین‌ها را آرزومندم و از خدای متعال طلب می‌کنم ما را در صراط مستقیم و از خیل کسانی که به آن‌ها نعمت بخشیده است به حساب آورد و ثابت‌قدم بدارد. آمین
.

 

 

۵۳
کلیدواژه (keyword): رشد مدیریت مدرسه، ‌یادداشت سردبیر، عهد نو، دکتر حیدر تورانی
نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

۱۷۹ نفر
۲۹,۳۶۹,۳۰۳ نفر
۱۶,۸۷۶ نفر
۱۷,۷۹۸ نفر
۱۹,۹۶۶,۱۵۸ نفر