عکس رهبر جدید
۰
سبد خرید شما خالی است.

ساخت پانزده طبقه در شش روز

ساخت پانزده طبقه در شش روز

ساخت دیوار از روزگار قدیم جزو ضرورت‌های اولیه امنیتی در پناهگاه‌ها و خانه‌ها بوده است، به‌طوری که هدف اصلی از بنای دیوار، دفاع در برابر حمله حیوانات و دشمن بوده و به همین دلیل کشیدن دیوارهای بلند دورتادور شهرها مرسوم بوده است. دیوارها به‌عنوان پروژه‌های بزرگ شهرها و پناهگاه‌ها، با همکاری همه ساکنان شهر ساخته می‌شدند.

دیوارها در هر منطقه سبک و سیاق خاص خود را داشتند و این از موقعیت جغرافیایی، آب و هوایی، وضعیت فرهنگی و امنیتی و تمدنی شهرها نشان می‌داد. لذا تمدن‌ها را می‌توان از مدل معماری شهرها و چیدمان دیوارها شناخت.

امروزه دیوار از نقش سابق خود فاصله گرفته و استحکام و زیبایی آن و نیز سرعت و کیفیت ساخت آن‌ اهمیت بسزایی پیدا کرده است.

ساخت دیوار مشکلاتی نظیر حمل مصالح، آماده‌کردن و ساختن دیوار و تعداد قابل‌توجهی نیروی کار لازم دارد که ساخت دیوار و آماده‌سازی را زمان‌بر می‌کند. ساخت دیوارهای پیش‌ساخته بسیاری از مشکلات این حوزه را برطرف کرده است. دیوارها با ابعاد و جنس‌های گوناگون، اعم از بتنی، فولادی، یونولیتی و چوبی در کارگاه‌ها ساخته و در محل موردنظر نصب می‌شوند. این دیوارها قابلیت‌های جدید و کیفیت بالاتری نسبت به دیوارهای سنتی دارند.

 

چند مزیت دیوارهای پیش‌ساخته

قابلیت سازگاری با محیط‌زیست؛ وزن کم؛ انتقال آسان به محل موردنظر؛ تأثیرپذیری کم در برابر شرایط متفاوت آب و هوایی در مقایسه با بتن‌ریزی؛ قابلیت تعویض قطعات؛ نیازنداشتن به استفاده از نیروی انسانی زیاد و به‌کارگیری ماشین‌آلات در ساخت این دیوارها؛ سبک‌سازی و تحمیل‌نکردن بار اضافی برسازه‌ها؛ عایق‌بودن از نظر صوتی و حرارتی؛ مقاومت در برابر آتش؛ به‌جا نگذاشتن آوار در زمان زلزله؛ سهولت در نصب؛ قیمت مناسب و مقرون‌به‌صرفه؛ صرفه‌جویی در مصرف انرژی؛ حذف مصالح بنایی مانند گچ و خاک؛ مقاومت در برابر نفوذ حشراتی مانند موریانه.

در ساخت این دیوارها از شبکه‌ای فلزی و فوم پلی استایرن یا همان یونولیت استفاده می‌شود. استفاده از یونولیت به این دیوارها خاصیت ضدآبی می‌بخشد. همین موضوع از رشد هرگونه قارچ در آن جلوگیری می‌کند.

در صورت قصد استفاده از این دیوارها در مناطق، باید از فولاد روی‌اندود (گالوانیزه) در ساخت شبکه فلزی آن استفاده شود. شبکه‌های فلزی با استفاده از خاموت‌های برشی به یکدیگر متصل می‌شوند.

این‌گونه دیوارها پس از قرارگرفتن در جای خود، به‌وسیله آرماتور به شالوده (فونداسیون) متصل می‌شوند. در انتهای کار از پوشش بتنی با نام شاتکریت روی آن‌ها استفاده می‌شود.

اجرای شاتکریت به دو روش خشک و تر صورت می‌گیرد. در روش خشک، در ابتدا سیمان و سنگ‌دانه روی سطح پاشیده و سپس با آب مخلوط می‌شود. در روش ‌تر، بتن در مخزن تولید و سپس روی سطح موردنظر پاشیده می‌شود.

چین با استفاده از دیوارهای پیش‌ساخته، هتلی 15 طبقه را در شش روز به اتمام رساند و رکورددار ساختمان‌سازی در جهان شد. این صنعت و این محصولات می‌توانند جایگزینی مناسب برای ساختمان‌سازی نوین شوند و در آینده جایگاه مناسبی در این صنعت خواهند داشت.

 

منبع

   https://www.tabnak.ir/000Xxf

 

۲۱
کلیدواژه (keyword): رشد هنرجو، مثبت حرفه‌ای،ساخت دیوار پیش ساخته،
نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

۶۵ نفر
۲۷,۴۴۵,۴۶۱ نفر
۹۹۴ نفر
۱۰,۵۳۸ نفر
۱۸,۴۱۰,۷۸۵ نفر