عکس رهبر جدید
۰
سبد خرید شما خالی است.

بفرمایید سیب پلو / سالاد سیب‌زمینی

  فایلهای مرتبط
بفرمایید سیب پلو / سالاد سیب‌زمینی

مواد لازم:

- برنج: سه پیمانه

- سیب‌زمینی متوسط: دوعدد

- شوید تازه یا خشک‌شده: به‌میزان دل‌خواه

- تخم مرغ: سه عدد

- روغن، نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

برنج را می‌شوییم و با چهار پیمانه آب و نمک خیس می‌کنیم.  سیب‌زمینی‌ها را می‌شوییم، پوست می‌گیریم و به صورت نگینی خرد می‌کنیم.  ریز یا درشت‌بودن سیب‌زمینی‌های خردشده اختیاری است.   بعد از خرد‌کردن سیب‌زمینی‌ها آن‌ها را دوباره می‌شوییم و آبکشی می‌کنیم.  قابلمه را روی شعله گاز می‌گذاریم.  در قابلمه کمی روغن می‌ریزیم سیب‌زمینی‌های نگینی را کمی تفت می‌دهیم.  شوید تازه خردشده و یا شوید خشک را به میزان لازم، به همراه نمک و فلفل، اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.  برنج از قبل خیس‌خورده را به‌همراه آب به مواد داخل قابلمه اضافه می‌کنیم.  بعد از جوش‌آمدن و تبخیرشدن آب داخل قابلمه، حرارت گاز را کم می‌کنیم.  آن‌قدر صبر می‌کنیم تا برنج کاملاً دم بکشد.  تخم مرغ‌ها را به‌صورت نیمرو سرخ می‌کنیم. سیب‌پلو آماده است. سیب‌پلو را می‌توان با مرغ و گوشت قلقلی نیز سر سفره آورد.

 

فوت آشپزی: استفاده از شوید تازه خردشده می‌تواند رنگ و بوی مطبوع‌تری به سیب‌پلو بدهد.

نوش جان

 

سالاد سیب‌ زمینی/ معصومه شیخان

 

مواد لازم :

- سیب‌زمینی: دو عدد متوسط

- خیار شور: دو عدد متوسط

- شوید تازه یا خشک: به‌میزان دل‌خواه

- ماست: یک پیمانه

- سس مایونز: نصف پیمانه

- نمک، فلفل سیاه و آب‌لیمو: به‌میزان دل‌خواه

 

طرز تهیه:

سیب‌زمینی‌های شسته‌شده را بعد از پوست‌کندن، به صورت نگینی درشت خرد می‌کنیم.  سیب‌زمینی‌های خردشده را آب‌پز می‌کنیم.  بعد از آب‌پزشدن سیب‌زمینی‌ها آن‌ها را آبکش می‌کنیم.  کمی صبر می‌کنیم تا سیب‌زمینی‌ها سرد شوند.  خیارشورها را به‌صورت نگینی خرد و به سیب‌زمینی‌ها اضافه می‌کنیم.  شوید تازه خردشده یا شوید خشک را به‌همراه سس مایونز و ماست، کمی آب‌لیمو، نمک و فلفل سیاه درون ظرفی می‌ریزیم.  مواد سس را با هم مخلوط می‌کنیم.  سس آماده شده را درون ظرف پذیرایی (سرو) روی مخلوط سیب‌زمینی‌ها و خیارشورها می‌ریزیم.  به آرامی سس و محتویات ظرف پذیرایی را مخلوط می‌کنیم.  ظرف پذیرایی را داخل یخچال قرار می‌دهیم.  بعد از دو ساعت سالاد سیب‌زمینی آماده است.

فوت آشپزی: اگر خیارشورها خیلی شور بودند، از نمک در سس سالاد کمتر استفاده کنید.

نوش جان


۵۲
کلیدواژه (keyword): رشد نوجوان، دست پخت، سیب پلو، سالاد سیب زمینی
نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید