عکس رهبر جدید
۰
سبد خرید شما خالی است.

دست‌پخت: عصرانه‌ی توپی، پن‌کیک

  فایلهای مرتبط
دست‌پخت: عصرانه‌ی توپی، پن‌کیک

عصرانه توپی/ معصومه شیخان

 

مواد لازم 

نانخشک (لواش): یک عدد 

خیار: دو عدد

گوجه فرنگی: یک عدد  پنیر 100 گرم 

پیاز داغ: به میزان دلخواه  سبزی خوردن 

گردو: پنج عدد

 

طرز تهیه:

مقداری پیازداغ به اندازه دلخواه آماده میکنیم. 

خیار و گوجه را بهصورت نگینی خرد میکنیم. 

مقداری سبزی خوردن، گردو، پنیر و نانخشک را هم خرد میکنیم. 

تمامی مواد آماده شده را در ظرفی با هم مخلوط میکنیم. 

اگر کمی خشک بود، مقدار کمی آب به روی آن میپاچیم. 

مواد مخلوط شده را بهصورت توپهای کوچک در میآوریم. 

توپها را در ظرف پذیرایی (سرو) میچینیم و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا جا بیفتد. 

حالا عصرانه ما  آماده است.

فوت آشپزی

این عصرانه را مردم قزوین معمولاً با نان لواش خشک قزوینی، پنیرکوزهای (کهنه) و به جای آب با چند قاشق دوغ آماده میکنند.

 

پن کیک/ معصومه شیخان

 

مواد لازم

آرد سفید: یک پیمانه 

تخم مرغ: یک عدد 

شکر: سه قاشق غذاخوری 

شیر: یک پیمانه سرخالی 

روغن مایع: سه قاشق غذاخوری 

وانیل: نوک قاشق چایخوریخوری 

بیکینگپودر: یک قاشق چایخوریری

مقداری نمک

 

طرز تهیه:

ابتدا تخممرغ را در ظرف مناسبی هم میزنیم تا بافت آن از هم باز شود. 

کمی نمک، شکر و وانیل به آن اضافه میکنیم و خوب آنها را مخلوط میکنیم. 

روغن مایع را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. 

بیکینگپودر و آرد دو بار الکشده را به آن میافزاییم و خوب مخلوط میکنیم. 

شیر را به آرامی و کمکم به آن اضافه میکنیم و با همزدن آن را یکدست و صاف میکنیم. 

تابه نسوز را به روغن آغشته میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. 

مقداری از مواد آمادهشده را با ملاقه کوچک داخل تابه میریزیم تا به شکل دایره درآید. 

هر وقت حبابهای ریزی بر سطح پنکیک ایجاد شد، آن را بر میگردانیم. 

بعد از سرخشدن دو طرف پنکیک آن را کنار میگذاریم و لایه بعدی را آماده میکنیم.

حال میتوانیم در لابهلای ورقههای پنکیکهای آماده شده از عسل، انواع مربا، کره، شیره، اردهشیره، کاکائو و ... استفاده کنیم.

فوت آشپزی

وانیل باید به میزان بسیار کمی به مواد پنکیک اضافه شود، چرا که میزان زیاد آن باعث طعم تلخی می‌شود.

 

نوش جان

۸۳
کلیدواژه (keyword): رشد نوجوان، دست‌پخت، عصرانه توپی، پن‌کیک، معصومه شیخان
نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید